Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Ook jaarwisselingsfeest in 's-Gravendeel

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Ook jaarwisselingsfeest in 's-Gravendeel

    BINNENMAAS - Dat er met oud en nieuw weer een groot feest wordt gehouden op het Oranjeplein in Puttershoek, stond na het succes van de afgelopen jaarwisseling al wel vast.
    De gemeente Binnenmaas sprak vervolgens de hoop uit dat er ook in 's-Gravendeel een dergelijke happening van de grond zou kunnen komen. Jongerencentrum Orion heeft deze handschoen min of meer opgepakt.

    Bedoeling is dat er vlakbij het jongerencentrum, dat buiten het dorpscentrum ligt, op oudjaarsavond vanaf 22.00 uur een vreugdevuur brandt. Aansluitend staat er binnen een feest op het programma, waarvoor al meerdere dj's zijn vastgelegd. De vergunning voor het vreugdevuur is aangevraagd, maar nog niet afgegeven door de gemeente. Het feest is gratis toegankelijk en duurt tot half vijf nieuwjaarsnacht.

    Ook in Puttershoek zal weer een vreugdevuur worden ontstoken, in de buurt van het Oranjeplein, waar de feestelijkheden om 19.00 uur beginnen met een talentenjacht voor jong en oud. Op het plein hangt een groot spandoek, waarop iedereen zijn nieuwjaarswensen mag schrijven en van 21.15 tot 3.30 uur zijn er optredens van drie dj's en coverband 'Volgende X beter'. De organiserende Stichting Evenementen Binnenmaas heeft verder nog een licht- en lasershow geregeld.




    Geen vuurwerk, wel thema "jaarwisseling"
Working...
X