Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Film Fallas 2009 - Castillo Pirotecnia Valenciana - 17/03 *NIEUW!!!*

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Film Fallas 2009 - Castillo Pirotecnia Valenciana - 17/03 *NIEUW!!!*

    De 3e castillo was die van Valenciana, het bedrijf dat ons vorig jaar liet verbazen, zo goed was die show. Door velen vorig jaar uitgeroepen tot de beste castillo van Fallas 2008, maar dat betekende toch ook wel dat de verwachtingen hoog waren voor dit jaar. Het was eerst nog onduidelijk of ze wel zouden schieten dit jaar, gelukkig ging dat wel door, maarja, hadden we dan wel zo'n hoge verwachting mogen hebben? Zouden ze dit jaar weer zo'n topper van een castillo schieten?



    Na een ruime 2 uur wachten was het zover, de aankondigingen werden geschoten en de spanning steeg, hoe zou de show worden en waarmee zouden ze beginnen? De candles schoten een paar kogels, direct was het duidelijk, mooie waaier in de kleuren van een regenboog, gaaf! Steeds meer sterren en het werd steeds mooier, je zag echt een prachtige waaier en die sloot af met mines en daarboven nog even een sloot multicolor bommen, salutes en in de achtergrond nog even wat goud erbij... Hatsé, we zijn binnen haha, en hoe!



    De gehele show was weer genieten, mooie thema's, prachtig afgesloten telkens met een salvo en alles kwam weer aan bod. De thema's waren weer met crackling, ringen, glittering, crossettes, blinker, dahlia, geluid (fluit en knal), tourbillions en wederom een prachtig gouden thema. Ook dit jaar hebben we weer mogen genieten van de studatas en de prachtige Italiaanse meerslagen-bommen afgewisseld met een dikke spherische bom, wat blijft dat mooi!
    De finale ging ook weer goed los, alles tegelijk, genieten, nog even een flinke salvo aan het eind en dat was goed fel haha. De salutefinale ging direct van start met tourbillions en salutes, wat een geweld!



    Jawel, Valenciana heeft zich weer bewezen, ze hebben weer een prachtige castillo geschoten. Oke, stiekem hoop je natuurlijk op een finale zoals vorig jaar met de studata van polypen, maar ook dit was absoluut een waardige afsluiter.

    Erik heeft weer een aantal prachtige foto's weten te maken zoals hierboven ook al te zien is, de rest van de foto's staan *hier* in het album.

    Rechtermuisknop, doel opslaan als...

    Bestandsnaam: VWC_Fallas2009_Castillo_Valenciana.rar
    Bestandstype: WMV (ingepakt met WinRar)
    Tijdsduur: 15:52
    Bestandsgrootte: 213 MB

    Wij danken Roy (Grouver) voor zijn geluid, helaas is ons eigen geluid niet optimaal gebleken en dat hebben we dus vervangen door het geluid van Roy.
Working...
X