Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vuurwerkgooier Veghel meldt zich bij politie

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Vuurwerkgooier Veghel meldt zich bij politie

    Vuurwerkgooier Veghel meldt zich bij politie
    (Novum) -
    De man die zondag in Veghel een vuurwerkbom afstak en daarmee een 3-jarig meisje ernstig verwondde, heeft zichzelf donderdagmiddag aangegeven op het bureau. Het gaat om een 40-jarige man uit Veghel, laat de Brabantse politie weten.

    Het incident vond zondag na de carnavalsoptocht plaats. De verdachte heeft volgens de politie verklaard dat hij vuurwerk op de grond zag liggen. Vervolgens zou hij het hebben aangestoken. Het vuurwerk ontplofte en raakte het gezicht van het meisje. Daardoor liep zij ernstig gezichtsletsel op. Een woordvoerder meldt donderdag dat het jonge slachtoffer vermoedelijk geen blijvende schade overhoudt aan het ongeluk.

    Volgens de Brabantse politie heeft de verdachte woensdagavond contact gehad met de ouders van het slachtoffer. Hij zou zijn excuses hebben aangeboden. Vrijdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

    De politie zet het onderzoek voort. De verklaring van de man wordt gecontroleerd en de herkomst van twee andere vuurwerkbommen wordt geprobeerd te achterhalen. Die bommen werden zondag in een urinoir gevonden en daarna onschadelijk gemaakt.



    #2
    Onvoorstelbaar dat een 40 jarige "volwassene" tot zulke dingen in staat is.
    Ik moge hopen dat de straf er ook naar is

    Comment


      #3
      De man zal misschien wel niet goed weten wat het gevolg was van het zware vuurwerk. Er word ook door Nederland te weinig uitleg gegeven over illegaal vuurwerk. Vind ik erg dom, zo vallen er veel meer slachtoffers. Ook op deze manier, de man had waarschijnlijk niet verwacht dat het zo'n klap zou geven. Goed dat hij zichzelf meld.

      Comment


        #4
        Wat een ****** debiel, gewoon maximale straf. Onee, we zijn in Nederland, dus zal die wel 4 uur moeten gaan vegen. Kruisigen deze man!

        Comment

        Working...
        X