Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Man gepakt voor aanvallen hulpdiensten nieuwjaar

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Man gepakt voor aanvallen hulpdiensten nieuwjaar

    (Novum) - De politie heeft donderdag een 21-jarige man opgepakt voor poging tot doodslag tijdens oudejaarsnacht in Nijmegen. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. In de Nijmeegse wijk Leuvensbroek werden politie en brandweer bekogeld met onder meer een bierfles, zwaar vuurwerk en een molotovcocktail. Deze kwam tegen een brandweerauto aan, die vlam vatte.

    In Leuvensbroek was het de hele oudejaarsnacht onrustig. Zo zorgden vreugdevuren en zwaar vuurwerk voor overlast. De laatste keer dat ze de wijk betraden werden politie en brandweer bekogeld met het bierflesje, het zware vuurwerk en de molotovcoacktail.

    De 21-jarige man was 2 januari ook al opgepakt, maar werd weer vrijgelaten omdat de politie toen te weinig bewijs tegen hem had. De man wordt ook verdacht van illegaal vuurwerkbezit en brandstichting. Behalve de 21-jarige man zijn dinsdag in verband met de ongeregeldheden in de wijk ook drie Nijmegenaren van 14, 18 en 43 jaar opgepakt. Zij worden verdacht van het voorhanden hebben van illegaal vuurwerk. De politie sluit meer aanhoudingen in de zaak niet uit.

    http://binnenland.nieuws.nl/544818/m...sten_nieuwjaar
    02-2024 de nieuwe lente !? IK hoop het

    #2

    Comment


      #3
      Mooi!


      (10tekens)
      Vuurwerk is een passie!

      Comment

      Working...
      X