Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vrouw wil partner na explosie niet meer zien

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Vrouw wil partner na explosie niet meer zien

    Vrouw wil partner na explosie niet meer zien

    DEN BOSCH/ VUGHT - Via een kort geding wil een 31-jarige vrouw uit Vught dat haar 34-jarige ex-partner niet langer het huis huurt waar hij op 7 december een vuurwerkexplosie veroorzaakte. Zij wil er blijven wonen met haar baby.

    De vrouw en haar kind waren thuis toen de man een explosie veroorzaakte in de keuken waar hij waarschijnlijk aan het knutselen was met vuurwerk. In de woning werd zestig tot 70 kilo vuurwerk in beslaggenomen. Het ging om professioneel en zelfgemaakt vuurwerk. De man raakte gewond, de vrouw en baby bleven ongedeerd. "U bent zeer onverstandig bezig geweest", zei kantonrechter Lindeman gisteren tijdens het kort geding dat was aangespannen tegen de man. Zijn ex zegt de man meteen na de explosie het huis uit te hebben gezet. Zij zegt hem sindsdien niet meer te willen zien.

    Het kort geding leek onnodig. Want de man, die bij een vriend in Vught woont, zei er geen bezwaar tegen te hebben geen huurder te mogen zijn.

    De rechter doet binnenkort uitspraak over de verhuur van de woning die eigendom is van woningcorporatie Woonwijze. Gisteren zei een woordvoerster dat Woonwijze zich er op moet beraden of de vrouw wordt geaccepteerd als enige huurder.


    #2
    Kan me er wel iets bij voorstellen zo een reactie, wie weet dat het met de tijd nog goedkomt.

    Veel sterkte toegewenst N.!
    Volg ons: https://www.youtube.com/vuurwerkpunt

    Comment

    Working...
    X